Resultaten voor bleken

bleken
 
Hoe veilig is tanden bleken?
Bij jongere mensen is het resultaat duurzamer dan bij oudere. Na circa twee jaar zal de behandeling moeten worden herhaald. Dit geldt zowel voor het bleken van dode als levende tanden. De herhalingsbehandeling zal minder tijd in beslag nemen. Door het bleken worden glazuur en tandbeen tijdelijk poreuzer, waardoor kleurstoffen weer makkelijker er in kunnen doordringen. Bij mensen die roken en/of veel koffie en thee drinken zal de verkleuring sneller terugkomen. Verder zullen gebleekte tanden, net zoals niet-gebleekte tanden, op den duur door veroudering verkleuren. Wanneer tanden met witte vullingen worden gebleekt, kunnen vullingen die eerst goed van kleur zijn, te donker worden ten opzichte van de gebleekte tanden. Dit komt omdat de vullingen zèlf niet worden gebleekt. In zon geval moeten er nieuwe vullingen worden gemaakt. Voor en nadelen van het bleken. Bij gelijkmatige verkleuringen kan de tandkleur aanzienlijk worden verbeterd wat zeker aan het zelfvertrouwen toe zal bijdragen. Bij een verkleuring van een dode tand kan een aanvullende behandeling door middel van inwendig bleken het kleurverschil met de nieuwe kleur van de andere tanden worden geëgaliseerd.
Veilig tanden bleken zónder peroxide HelloWhite Den Haag.
Belangrijk om te weten is dat deze cijfers een gemiddelde zijn van alle mensen die bij ons langskomen om hun tanden te laten bleken. Het uiteindelijke resultaat is onder meer afhankelijk van je genetische aanleg, mondhygiëne en de initiële kleur van je tanden de kleur vóór de behandeling. Zo kan het zijn dat bij dezelfde behandeling het gebit van de één witter wordt dan dat van de ander. Je kan zowel een minder goed als een beter resultaat boeken dan de indicatie van tevoren aangeeft. Aan deze indicatie kunnen dus geen rechten worden ontleend. Natuurlijk heb je wel altijd recht op onze unieke Witgarantie: worden je tanden na onze behandeling geen enkele tint lichter? Dan krijg je van ons dezelfde behandeling gratis! Klik hier om onze maatregelen omtrent COVID-19 te bekijken. VEILIG TANDEN BLEKEN. Tanden bleken Delft. Tanden bleken Leiden. Teeth whitening The Hague. VOLG ONS OP FACEBOOK. 2511 XR Den Haag.
Is het bleken van je tanden schadelijk? gezondNU.
Als je stopt met bleken, begint het verouderingsproces opnieuw: je tanden worden weer langzaam donkerder. Zelf je tanden bleken. Zelf aan de slag gaan met goedkope tandenbleeksets is dan weer niet aan te raden. Er zijn talloze doe-het-zelf sets te koop die niet goed werken en waarvan de ingrediënten moeilijk thuis te controleren zijn. Lees meer
tanden veilig bleken
Tanden bleken Gent tandartsen Dermadent. Tanden bleken Gent tandartsen Dermadent.
Professioneel tanden bleken: veilig en verantwoord. Je tanden bleken of witten bleaching frist de eigen tandkleur op resulteert in een frisse glimlach! Professioneel tanden bleken. Van groot belang voor het bleken of witten van uw tanden is een gezond gebit.
tandarts hoofddorp
bleken Engelse vertaling Linguee woordenboek.
The differences also seemed to be largely artificial in view of the wide confidence intervals. De afgelopen tien jaar zijn tien à vijftien middelen van de markt gehaald, omdat ze onacceptabele bijwerkingen hartafwijkingen en dergeli jk e bleken t e h ebben.
https://www.tpspaarne.nl/facing/
Bleken www.tandarts.be.
Door je tanden te bleken worden je tandglazuur en tandbeen poreuzer, waardoor je tanden opnieuw gevoeliger zijn voor verkleuring. Het effect van bleaching is dus maar tijdelijk en de behandeling moet steeds herhaald worden om de tanden opnieuw witter te maken.
Tanden bleken, niet zonder gevaar.
Want hoewel ook de producten die je tandarts hiervoor zal gebruiken waterstofperoxide bevatten en dus ook schadelijk kunnen zijn, kan hij wel beter de risicos voor jouw tanden inschatten en de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Let op, het gaat hier om een ander proces dan het witten of polijsten van je tanden.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: bleken. bleek bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; vergrotende trap: bleker, overtreffende trap: bleekst 1 op een ongezonde manier wit: een bleek gezicht 2 flauwer van tint dan vroeger: bleek geworden inkt bl e ken bleekte, heeft gebleekt 1 wit laten worden door licht of chemische stoffen 1 bl ij ken bleek, is gebleken 1 duidelijk worden: uw onschuld zal daaruit blijken; iets laten blijken het te kennen geven 2 bl ij ken koppelwerkwoord; bleek, is gebleken 1 uiteindelijk zo zijn als genoemd wordt: hij bleek onschuldig te zijn; bij navraag bleek dat.
Opleiding tanden bleken Style Your Smile Beauty.
Lees hier veel gestelde vragen over tanden bleken. Naast de technische aspecten van het tanden bleken, is het ook belangrijk dat u zakelijk goed gefundeerd aan de slag gaat. Op dat gebied uit eigen ervaring wat belangrijk is om van Tanden Bleken een succes te maken.
Tanden bleken voor een mooie lach Dental Clinics.
In onze tandartspraktijken maken wij gebruik we Opalescence, een verantwoorde bleekmethode om uw tanden tot negen kleurtinten lichter te maken. Sommige Dental Clinics praktijken gebruiken Cavex Bite White voor de bleekbehandeling. Tanden bleken kan vanaf 18 jaar. Ook jarenlange verkleuring door voedings en geneesmiddelen is in één behandeling te verhelpen. Overleg met uw tandarts of uw gebit zich leent voor een Opalescence behandeling. Thuis bleken of bleken door de tandarts. Afhankelijk van uw situatie bieden we u twee mogelijkheden voor het bleken van tanden.: Zelf tanden bleken onder begeleiding van de tandarts of mondhygiënist. Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij tandheelkundige professionals. U krijgt een wittere, stralendere glimlach met behulp van bleeklepels die door uw tandarts speciaal op maat worden gemaakt. Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is daarmee ideaal voor mensen die een bleekbehandeling willen die optimaal op hen is toegesneden. Na de eerste behandeling in de tandartspraktijk kunnen de bleeklepels van Opalescence gemakkelijk thuis worden gedragen. Tanden laten bleken door tandarts of mondhygiënist.
Tanden bleken Elysee Dental.
Omdat een verkeerd bleekproces schade aan uw gebit kan brengen adviseren wij u om het bleken van tanden altijd in overleg met uw tandarts te doen. Cavex heeft het unieke ABC Bleeksysteem ontwikkeld waarbij ABC staat voor Activeren, Bleken en Conditioneren.

Contacteer ons