Meer resultaten voor daken

daken
 
dakwerker
taal, voor meer informatie over wat cookies zijn en hun gebruik verwijzen wij naar onze Cookies Policy. Hoe gebruiken wij uw persoonsgegevens? Wij gebruiken uw persoonsgegevens om onze diensten aan te bieden, te onderhouden, te beschermen, te promoten en te verbeteren en om nieuwe te ontwikkelen. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doeleinden te bereiken waarvoor ze zijn verzameld. Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om.: Met u te communiceren, met name door feedback te geven over vragen die u stelde via het contactformulier en om te antwoorden op uw sollicitaties.; het gebruik van onze diensten aan u te promoten op de Website. Wij zullen uw persoonsgegevens enkel delen.: Met uw toestemming: Wij zullen uw persoonsgegevens enkel met uw toestemming met andere vennootschappen delen - te onderscheiden van Dakwerken" David Zoon. Houd er rekening mee dat de sociale media-aanbieder uw persoonsgegevens kan verzamelen, indien u op een sociale mediaknop drukt. In dat geval zal de privacy policy van die aanbieder van toepassing zijn. Om juridische redenen: Wij kunnen uw persoonsgegevens delen om te voldoen aan eender welke van toepassing zijnde wet of regulering of om tegemoet te komen aan een bevel van een bevoegd toezichthoudend orgaan.
Sedumdak op een potstal te Merksplas.
0477 30 88 65 info@aquilegia.be Sedumdak op een potstal te Merksplas Tijdens het voorjaar hebben we ook samen met de firma Grön dit mooie project mogen afleveren! Het is een gebogen potstal van circa 600 m waarop we een sedumdak hebben geplaatst.
Ze kunnen zowel op schuine als op platte daken worden geplaatst.
Kunnen de zonnepanelen extreme weersomstandigheden aan? Ja, onze zonnepanelen zijn uitgebreid getest op extreme koude en hitte, allerlei soorten neerslag en corrosie. Dat geldt ook voor alle andere onderdelen, zoals het frame waarop de panelen gemonteerd worden en de bekabeling. Hoe zijn jullie garantievoorwaarden? Wij werken voor zonnepaneleninstallaties alléén met topmaterialen die zeer uitgebreid getest zijn. Onze producenten zijn geen contacten die duizenden kilometers van ons vandaan zitten, maar we kennen hen persoonlijk. En zij kennen hun producten door en door en bieden daarom uitstekende garanties voor het product zelf én voor de energieopbrengst. De productgaranties voor zonnepaneleninstallaties lopen van 10 tot 25 jaar. De garantie voor energieopbrengst gaat tot 25 jaar. Ik produceer meer energie dan ik verbruik. Is dit een probleem? Neen dit is geen probleem aangezien u uw groenestroomcertificaat gewoon ontvangt per 1000kWh. De huidige waarde van de groencertificaten maakt het echter niet meer interessant om meer panelen te plaatsen dan u toekomstig verbruik gaat zijn. Indien u echter toch een elektriciteits overschot heeft kan u beter investeren in een zonneboiler of warmtepomp om deze overtollige energie op te gebruiken en uiteindelijk ook van gratis warm water te genieten.
In deze Velux shop vindt u altijd een goede aanbieding!
We zullen dan met u de kosten en mogelijkheden bespreken. Vanzelfsprekend worden defecten ten gevolge van onkundig of onzorgvuldig gebruik, niet gedekt door onze garantievoorwaarden. Wij hebben al het mogelijke gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie op onze site juist is. Wij aanvaarden echter geen verantwoordelijkheid voor schrijffouten of de elektronische variant daarvan en/of kleurafwijkingen in afbeeldingen en behouden ons het recht voor om dergelijke onjuistheden te corrigeren en bestellingen te weigeren die op basis van dergelijke foutieve informatie zijn geplaatst. Op alle orders e.d. zijn van toepassing de Algemene" verkoop-, leverings-en betalingsvoorwaarden van de D.M.G.-winkels" zoals laatselijk gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Tiel onder nr: 001174. VELUX rolgordijn - VELUX Jaloezie - VELUX Plissé - VELUX Zonwering. In deze Velux shop vindt u altijd een goede aanbieding! VELUX Rolgordijn en zonwering shop. VELUX rolgordijn DKL RFL. VELUX lichtdoorlatende rolgordijnen RFL. VELUX verduisterende rolgordijnen DKL. VELUX jaloezie PAL. VELUX plissé gordijn FHL. VELUX energie comfort gordijn FHC. VELUX combinatie gordijnen DFD. VELUX zonwering MHL. VELUX rolluiken SSL. Waar vind ik de maatcode? VELUX Pick&Click systeem. Onderhoud VELUX dakramen. Veel gestelde vragen en info. VELUX raamdecoratie goedkoop bestellen.
Type daken Rudy Meyvis BV.
Home / Daktimmerwerken / Type daken. Het type dak bepaalt mee de uitstraling van uw woning. E en traditioneel zadeldak met kepers, een spantendak, een noordboomdak, een constructie van oude balken in een open gebinte, we gaan geen uitdaging uit de weg. Meer info
zinken dakgoot
Thebo Platte Daken Industriële vloerwerken uit Lommel, Limburg.
Thebo bestaat ruim 40 jaar en geldt als dé referentie op het vlak van platte daken en industriële werken. Erik en Jordy Theunissen vader en zoon namen het bedrijf in 2009 over en leggen zich naast de bestaande industriële activiteiten steeds meer toe op de particuliere woningbouw.
Hellende Daken Knauf Insulation. Search. Search. Search. Close search.
Een hellend dak bestaat uit gordingen waarop spanten om de 400 en 600 mm bevestigd worden en afgewerkt met tengellatten en dakpannen of leien. Aan de binnenzijde tussen de gordingen en/of spanten wordt isolatie aangebracht in een of meerdere lagen.
Veilige daken Triflex België.
Daarnaast dient op daken gebruik van open vuur bij het afdichten van onder andere detailaansluitingen te worden beperkt. Triflex biedt oplossingen om een veilig dak te creëren. Veiligheidscoating met antislip. Omdat steeds meer technische voorzieningen op daken worden geplaatst, komen ook steeds meer mensen op het dak.
Op de daken Schaarbeek.
Op de daken. Op de daken. Met 70 ha groene ruimte en bijna 5.000 laanbomen verspreid over het hele grondgebied is Schaarbeek een van de groenste gemeenten van het Brusselse gewest. En als we nu eens nog een stapje verder zouden gaan en ook de Schaarbeekse daken beplanten?
Renovatietechnieken voor platte daken met een afdichting. WTCB-Logo-POS-Q. BBRI-Logo-POS-Q. CSTC-Logo-POS-Q. WTB-Logo-POS-Q.
Voor de renovatie van een plat dak volstaat het niet om louter en alleen een nieuwe afdichtingslaag aan te brengen. De dakafdichter moet immers eerst de volledige dakopbouw onderzoeken op mogelijke probleempunten en hiervoor ook oplossingen voorstellen. Bovendien is het in de huidige energetische context ondenkbaar om een dak te renoveren zonder na te gaan of het wel voldoende thermisch geïsoleerd is.
Kunst op Leuvense daken moet ervoor zorgen dat de stad mooi in beeld komt tijdens het WK wielrennen VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
De stad Leuven wil goed in beeld komen tijdens de live-uitzendingen van het WK wielrennen eind september. Op enkele daken in de stad, zoals dat van het Museum M, komen kunstwerken die de aandacht moeten trekken van de televisiecamera in de helikopter.
Groen dak: een tuin op je schuur Milieu Centraal.
Op dakisolatie lees je hoe je een dak goed kunt isoleren. Groene daken isoleren geluid wel beter dan een dak met bitumen of EPDM en een ballastlaag. Ook kan een vegetatiedak de levensduur van de waterdichte lagen van een dak verlengen tot wel twintig jaar. Kosten en onderhoud groen dak. Een groen dak is niet goedkoop. De aanlegkosten variëren van 30 euro per m2 voor een sedumdak tot 120 euro per m2 voor een intensief begroeide daktuin prijspeil 2019. Een sedumdak heeft weinig onderhoud nodig.
Hellende daken Skydak BVBA.
Bijkomende werken geen enkel probleem. Isoleren, Platte daken, Hellende daken. Fantastisch" werk geleverd zowel voor plat dak als voor het hellend dak. Ook voor bijkomende zaken of vragen altijd berreikbaar geweest en snelle service." FamilieDe Potter teSint-Gillis-Waas. Isoleren, Hellende daken.

Contacteer ons