Meer resultaten voor therapie

therapie
 
relatietherapie zwolle
Houd me vast. Ontstaan EFT / Relatietherapie. Wetenschappelijk onderzoek EFT. Inhoud EFT / Relatietherapie. De drie fases in de EFT/ Relatietherapie. EFT/ Relatietherapie wordt in drie fases verdeeld. In fase 1 gaat het om het ontdekken van de pijnpunten en de duivelse dialogen in de relatie.
Praktijk voor psychotherapie.
Neem contact op. Praktijk voor psychotherapie. Frans Stortelder, Psychiater Amsterdam. 1015 CP Amsterdam. of per email. Psychodynamische psychotherapie bij jongeren, studenten en volwassenen. Partner-Relatie therapie; Farmacotherapie. Angst en depressieve klachten, Persoonlijkheidsproblematiek. ADHD bij jongeren, studenten en volwassenen. Seksuele identiteitsproblematiek en ouderschap. In het eerste gesprek kijk ik samen met u wat uw probleem is en of het geschikt is voor de vrije praktijk. Vervolgens zet ik samen met u in enkele intakegesprekken uw gezinsachtergrond, levensloop en persoonlijk functioneren op een rij, om uw huidige problemen beter te kunnen begrijpen en als basis voor de verdere behandeling. In de psychotherapie stel ik me vooral op als gids, die gericht is op het stimuleren van een zoekproces naar uw innerlijke wereld en naar bewustwording en inzicht in ongezonde emotionele reactiepatronen, die verantwoordelijk zijn voor uw klachten en persoonlijke problemen. Vervolgens onderzoek ik samen met u hoe die patronen van vroeger uit zijn ontstaan en hoe ze vervangen kunnen worden door meer efficiënte reactiepatronen.
Individuele therapie of groepstherapie Fivoor.
EMDR bij trauma. Eye Movement Desensitization and Reprocessing EMDR therapie is een veel gebruikte en eerste voorgeschreven behandeling voor PTSS. EMDR is een geprotocolleerde therapievorm. EMDR bij craving. Eye Movement Desensitization and Reprocessing EMDR therapie is een veel gebruikte behandeling voor PTSS.
https://vanklachtnaarkracht.live/testimonials-hyperventilatie/
Therapie Alkmaar.
Met het bekijken van mijn website Therapie Alkmaar, zet je zelf al een eerste stap op weg naar verandering in jouw leven, waarbij je meer regie hebt over je leven. Je bent van harte welkom voor coaching, therapie, emdr en relatietherapie.
beeldende therapie groningen
Manuele Therapie Amsterdam, manueel therapeut Amsterdam Fysio Centrum Amsterdam.
Het doel van manuele therapie is het reduceren van pijn op korte termijn, het beter laten functioneren van gewrichten, verbeteren van houding en het herstellen van de balans in het lichaam. Manuele therapie is een universitaire Master-specialisatie in de fysiotherapie voor het behandelen van neuro-musculo-skeletale zenuw, spier en botstelsel klachten, gebaseerd op klinisch redeneren, waarbij gebruik wordt gemaakt van manuele technieken en oefeningen.
eurotracs.com
Online therapie 113 Zelfmoordpreventie.
Denk je aan zelfdoding en wil je proberen te voorkomen dat je jezelf iets aandoet? Dan kan online therapie iets voor jou zijn. Tijdens online therapie werk je met een vaste hulpverlener in ongeveer 10 sessies aan het voorkomen van zelfdoding.
Manuele therapie Kernpraktijken.
Wat is manuele therapie? Manuele therapie is een verdieping op de fysiotherapie. Een manueel therapeut heeft na de opleiding tot fysiotherapeut nog een driejarige masteropleiding manuele therapie gevolgd. In die opleiding wordt dieper ingegaan op alle gewrichten en spieren in het lichaam.
Doelgerichte therapie Centrum voor Longkanker.
Soms slikken patiënten deze middelen jaren en werken de medicijnen lang goed, zodat de kanker onderdrukt blijft. Wanneer u wordt behandeld met doelgerichte therapie, zal uw behandelend arts met regelmaat een scan maken om te controleren of het medicijn nog voldoende werkt.
Blended Therapie: een basis voor betere zorg?
In de ggz wordt steeds sterker ingezet op online interventies, vaak als aanvulling op de klassieke face-to-face-therapie. Hoe sterk is de evidentie dat blended therapie ook echt tot betere zorg leidt, en hoe krijgt blended therapie vorm in de praktijk?
Over hormonale therapie bij prostaatkanker Radboudumc.
Doordat hormonale therapie de werking van het testosteron beïnvloedt, krijgt u te maken met bijwerkingen. print pagina deel pagina. Doordat hormonale therapie de werking van het testosteron beïnvloedt, krijgt u te maken met bijwerkingen. Dit kan zowel bij een operatie als bij het gebruik van medicijnen.
De manueel therapeut Wat doet een manueel therapeut?
Nekpijn al dan niet uitstralend in de arm. Klachten hoog in de rug met rib en borstpijn. Lage rugklachten ook als ze uitstralen naar het been. Duizeligheid die komt door het bewegen van de nek. Kaakklachten soms in combinatie met nekklachten. Schouderklachten soms in combinatie met nekklachten. Pijn en stijfheid in de schouder Frozen shoulder. Bekijk het filmpje over manuele therapie. Zoek je een manueel therapeut? Kijk op vind de juiste fysiotherapeut om een fysiotherapeut bij jouw in de buurt te vinden. Vind de juiste fysiotherapeut bij jou in de buurt. Meest gezochte aandoeningen.

Contacteer ons