Resultaten voor vertaal

vertaal
 
Je website laten vertalen: 3 mogelijkheden Frankwatching. Je website laten vertalen: 3 mogelijkheden Frankwatching.
ok linda graag zou ik willen weten of de vertaling wel klopt als je dit doet voor een andere product of tekst een vb is als je een vertaling heb op je website en dan er moet een vertaling bij komen of er komt een product bij en je vertaald de tekst en geupload deze word an het product of tekst correct vertaald graag snel een antwoord. 6 januari 2017 om 1140.: @Laurens Bedoel je het plaatsen van vertaalde teksten op je website? Als wij nieuwe producten of teksten plaatsen, dan laten we deze ook meteen vertalen via https//www.fairlingo.com/nl/: of bedoel je iets anders? Wij zijn namelijk erg tevreden over de online werkwijze. Ik hoor t graag! 4 maart 2016 om 1033.: Als u een website wilt vertalen, kan u dit online instrument ook gebruiken: https//poeditor.com.: 4 november 2019 om 2109.: Zelf heb ik een Nederlandstalige en Engelstalige reisblog. Ik heb hiervoor twee websites opgezet omdat ik een nl en een com domein wilde hebben. De Engelstalige website is bijna een exacte copie van mijn Nederlandstalige website. Ik vraag mij af of dit een negatieve impact heeft qua SEO en de vindbaarheid in Google?
vertaal
Vertaal op uw iPhone gebruiken Apple Support.
Vertaal op uw iPhone gebruiken. De Vertaal-app in iOS 14 maakt het gemakkelijk om woorden en zinnen te vertalen en gesprekken te voeren in verschillende talen op uw iPhone. U kunt Vertaal gebruiken om woorden en zinnen in 11 talen te vertalen.
vertaal
De beste vertaal apps voor je telefoon De Top 3 van Vertaalbureau Perfect!
Zeker op vakantie is dat verre van praktisch. De vervanging van het woordenboek is een vertaal-app op je telefoon. Hiermee kan je overal snel de vertaling van een woord opzoeken. Het aanbod van deze apps is erg groot. Welke app is de beste? Wij zochten het voor je uit. We nemen aan de hand van de voordelen en nadelen de drie meest populaire vertaal apps met je door. Google Translate kan niet ontbreken in dit lijstje.
puzzelclub.be
Je CV vertalen naar het Engels in 10 stappen Improve Your Business English.
11 oktober 2019 at 1227.: Hoe zou je een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo verwoorden? 11 oktober 2019 at 1554.: Hoi Laura, je zou kunnen zeggen proof of transition HAVO Senior general secondary education year 3 to year 4. Het is moeilijk om het exact te vertalen in het Engels gezien daar de jaren anders opgedeeld zijn en ze dit niet zo zeer kennen.
ipower.eu
Vertalen via spraak of tekst in realtime met Skype Vertalen Skype.
Aanmelden Mijn Skype Mijn account. Skype online gebruiken. Nieuw bij Skype? Of je nu wilt vertalen van Engels naar Spaans, Engels naar Frans of via spraak of tekst in tientallen talen wilt communiceren, met Skype kun je dit allemaal in realtime doen en doorbreek je taalbarrières met je vrienden, familie, klanten en collega's.
vertaal
Vertalen en corrigeren Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen.
Volg ons op facebook linkedin twitter youtube. Direct naar Direct naar. Nederlands voor RUG-studenten, PhD's' en postdocs. Gratis online Nederlands Introduction to Dutch MOOC. Vertalen en corrigeren. Handboek Academische Communicatieve Vaardigheden HACV. Gerrit Krolprijs 2021. CEFR: Common European Framework of Reference.
vertalen
Microsoft Translator gebruiken in Microsoft Edge-browser.
Alles van Microsoft. PCs Apparaten PCs Apparaten. Naar Xbox store. Xbox Game Pass Ultimate. Xbox Live Gold. Microsoft Dynamics 365. Koop voor zakelijk. Ontwikkelaar IT Ontwikkelaar IT. Gratis downloads beveiliging. Bekijk het siteoverzicht. Zoeken Search for help. Account en facturering. Microsoft Store en facturering. Beheerders van kleine bedrijven. Fraude met ondersteuning melden. Microsoft Translator gebruiken in Microsoft Edge-browser. Microsoft Translator gebruiken in Microsoft Edge-browser. De nieuwe Microsoft Edge ondersteunt vertaling voor meer dan 60 talen. De browser vraagt u automatisch een webpagina te vertalen wanneer de pagina die u wilt openen, in een andere taal wordt weergegeven dan de pagina's' die worden vermeld onder de voorkeurstalen in instellingen.
Zo werkt de nieuwe Vertaal-app in iOS 14 op de iPhone.
In het Nederlands heet dit de Vertaal-app. Na het kiezen van de taal kun je geschreven en gesproken teksten laten vertalen door deze app. Nederlands wordt helaas nog niet ondersteund, maar je kunt wel van en naar het Engels vertalen.
Vertaal het internet rechtstreeks in uw browser.
To Google Translate. Google Translate wordt, met meer dan 100 talen beschikbaar, gebruikt door miljoenen mensen wereldwijd. Maar heen en weer springen tussen translate.google.com en de pagina die u probeert te lezen is geen ideale ervaring. De extensie To Google Translate maakt het vertalen van de bezochte pagina eenvoudiger dan ooit.

Contacteer ons