Resultaten voor tanden bleken bleeklepel

tanden bleken bleeklepel
 
Veilig tanden bleken zónder peroxide - HelloWhite Den Haag.
Belangrijk om te weten is dat deze cijfers een gemiddelde zijn van alle mensen die bij ons langskomen om hun tanden te laten bleken. Het uiteindelijke resultaat is onder meer afhankelijk van je genetische aanleg, mondhygiëne en de initiële kleur van je tanden de kleur vóór de behandeling. Zo kan het zijn dat bij dezelfde behandeling het gebit van de één witter wordt dan dat van de ander. Je kan zowel een minder goed als een beter resultaat boeken dan de indicatie van tevoren aangeeft. Aan deze indicatie kunnen dus geen rechten worden ontleend. Natuurlijk heb je wel altijd recht op onze unieke Witgarantie worden: je tanden na onze behandeling geen enkele tint lichter? Dan krijg je van ons dezelfde behandeling gratis! Klik hier om onze maatregelen omtrent COVID-19 te bekijken. VEILIG TANDEN BLEKEN. Tanden bleken Delft. Tanden bleken Leiden. Teeth whitening The Hague. VOLG ONS OP FACEBOOK. 2511 XR Den Haag.
Hoe veilig is tanden bleken?
Hoe veilig is tanden bleken? Wat is tanden bleken? Over White Shine. Wat is tanden bleken? Sommige mensen hebben van nature witte tanden maar de meesten hebben toch wat gelige tanden. Tanden en kiezen kunnen door diverse oorzaken verkleuren. Veel mensen vinden gelige tanden lelijk en willen daarom hun tanden laten bleken. Stel je eens voor dat je jouw geliefde met gele tanden zoent. Evenals de kleur van je haren of je ogen hoort ook de kleur van je tanden bij jouw persoonlijkheid. En hoewel een wit gebit al snel kunstmatig lijkt, zijn stralend witte tanden voor velen een schoonheidsideaal. Desalniettemin zullen tanden nooit witter kunnen worden als de oorspronkelijke kleur welke genetisch is bepaald, net als het pigment van de huid. Maar de kleur van je tanden hangt ook samen met de wijze van verzorging. De natuurlijke kleur van onze tanden hangt af van de wijze waarop tandglazuur en tandweefsel zijn samengesteld. Op oudere leeftijd nemen je tanden als gevolg van natuurlijke processen een steeds donkerdere kleur aan. Maar ook tandplaque tandaanslag en verkleuring veroorzaakt door chemische stoffen hebben invloed op de kleur. Zuren in voedsel kunnen in de loop der jaren mineraalstoffen uit het glazuur teniet doen.
Vragen over bleken -.
Als een bleeklepel niet goed om uw tanden en kiezen past, kan het blekende middel waterstofperoxide op uw tandvlees terechtkomen. Dat kan pijn veroorzaken en schade aanrichten. Veel producten werken niet goed of bevatten te hoge concentraties peroxide. Als u uw tanden wilt bleken, doe dat dan altijd onder begeleiding van uw tandarts of mondhygiënist.
Bleken LEIDSEWEG TANDARTSEN Voorschoten. Aangesloten bij de KNMT.
Laat uw gebit controleren door uw tandarts of mondhygiënist voordat u besluit uw tanden te bleken. Laat de tandarts of mondhygiënist eerst je gebit beoordelen. Die moet vaststellen dat je tanden gezond en vrij van gaatjes zijn en je vullingen in orde.
Tanden bleken voor een mooie lach - Dental Clinics.
De tandarts of mondhygiënist brengt een 6 waterstofperoxide tandenbleekgel aan, die voor stralend witte tanden zorgt. U ziet de resultaten al na één behandeling. Deze professionele behandeling vind uitsluitend plaats in de tandartspraktijk, dus praat met uw tandarts om een afspraak in te plannen!
Bleken Tandartspraktijk S.F. Joubert Bolsward. Aangesloten bij de KNMT.
Tijdens de behandeling met de bleeklepel kunnen bepaalde etenswaren en dranken het resultaat nadelig beïnvloeden. Dus, waar is de verkleuring door ontstaan? Tijdens de bleekbehandeling is het gebruik van deze producten, evenals roken, af te raden. Hierdoor zal de duurzaamheid van het bleekresultaat verbeteren. Kan ik ook zelf mijn tanden bleken? In sommige winkels en vooral via internet kun je diverse bleekproducten kopen. De wet staat alleen zeer lage concentraties waterstofperoxide toe. Dit betekent dat je weinig effect van de behandeling mag verwachten. Wie hiervoor kiest, moet het ook doen zonder een deskundig advies of een behandeling voor jou wel de aangewezen oplossing is. Als je je tanden wilt bleken, doe dat dan altijd onder begeleiding van de tandarts of mondhygiënist. Welk resultaat zal het bleken opleveren? Het te bereiken bleekresultaat verschilt voor iedereen. De basiskleur van het tandbeen bepaalt voor een belangrijk deel het uiteindelijke resultaat. En die basiskleur is bij iedereen anders. Ook gebleekte tanden zullen, net als niet gebleekte tanden, op den duur verkleuren door veroudering. Dit proces gaat sneller als je rookt of de genoemde voedingsstoffen veel gebruikt. Je tandarts of mondhygiënist kan de kleur van jouw tanden vastleggen en laten zien welke verandering is opgetreden.
Bleken Tandartsenpraktijk Goedhart Baarn. Aangesloten bij de KNMT.
Je mondzorgverlener zal adviseren of bleken voor jou zinvol is en wat het resultaat zal zijn. Van de tandarts of mondhygiënist krjigt u de doorzichtige bleeklepel en de gel met de blekende werking mee naar huis. Bleken van binnenuit bij dode tanden.
Ook benieuwd hoe lang uw tanden wit blijven na het bleken?
Er zijn twee methoden voor het bleken van tanden: van binnenuit en van buitenaf. Bleken van binnenuit gebeurt alleen bij zogenaamde dode tanden. Bij een niet te ernstige verkleuring werkt bleken van buitenaf heel goed. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een bleeklepel en speciale bleekgel.
Bleken - Tandartspraktijk Mient - Den Haag. Aangesloten bij de KNMT.
Je mondzorgverlener zal adviseren of bleken voor jou zinvol is en wat het resultaat zal zijn. Van de tandarts of mondhygiënist krjigt u de doorzichtige bleeklepel en de gel met de blekende werking mee naar huis. Bleken van binnenuit bij 'dode' tanden.
Tanden bleken Aquarijn Tandartsen.
Hoe wordt er gebleekt? Er zijn verschillende methoden om te bleken. Levende tanden worden thuis gebleekt of bij de tandarts.: De tandarts maakt een afdruk van uw gebit. Vervolgens maakt de tandtechnicus de bleeklepel. De patiënt krijgt de bleeklepel en bleekvloeistof mee naar huis.
Bleken Tandartsenpraktijk Genders Landgraaf. Aangesloten bij de KNMT.
Vullingen, kronen en bruggen kleuren niet mee en kunnen na het bleken op een storende manier zichtbaar worden. Je mondzorgverlener zal adviseren of bleken voor jou zinvol is en wat het resultaat zal zijn. Van de tandarts of mondhygiënist krjigt u de doorzichtige bleeklepel en de gel met de blekende werking mee naar huis. Bleken van binnenuit bij dode tanden.

Contacteer ons