Meer resultaten voor bleken

bleken
 
bleken Nederlands woordenboek Woorden.org.
Het voltooid deelwoord is heeft gebleekt. Wat betekent bleken? lichter van kleur maken met een bleekmiddel Hoe spel je bleken? bleken spel je B L E K E N Wat is een ander woord voor bleken? Een ander woord bleken is opbleken.
Bleken van tanden Colgate.
Tanden witter laten maken in de tandartspraktijk en zelf uw tanden thuis witter maken zijn beide gebaseerd op bleken. Het bleekmiddel bevat een actief bestanddeel, vaak carbamide-peroxide of waterstofperoxide in concentraties van 10-22, dat zowel diepe als oppervlakkige vlekken helpt te verwijderen.
Tanden bleken Gent tandartsen Dermadent. Tanden bleken Gent tandartsen Dermadent.
Professioneel tanden bleken: veilig en verantwoord. Je tanden bleken of witten bleaching frist de eigen tandkleur op resulteert in een frisse glimlach! Professioneel tanden bleken. Van groot belang voor het bleken of witten van uw tanden is een gezond gebit.
bleken Engelse vertaling Linguee woordenboek.
The differences also seemed to be largely artificial in view of the wide confidence intervals. De afgelopen tien jaar zijn tien à vijftien middelen van de markt gehaald, omdat ze onacceptabele bijwerkingen hartafwijkingen en dergeli jk e bleken t e h ebben.
Bleken www.tandarts.be.
Door je tanden te bleken worden je tandglazuur en tandbeen poreuzer, waardoor je tanden opnieuw gevoeliger zijn voor verkleuring. Het effect van bleaching is dus maar tijdelijk en de behandeling moet steeds herhaald worden om de tanden opnieuw witter te maken.
Tanden bleken of bleachen: mogelijkheden Benedenti Tandartsen.
Je tanden bleken of bleachen. Tanden bleken bij je thuis. Je tanden bleken of bleachen. Tanden bleken, iets voor mij? Droom je van een stralende glimlach met witte tanden? Bij tandartspraktijk Benedenti geven we je vanuit onze ervaring graag advies over het bleken van je tanden.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: bleken. bleek bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; vergrotende trap: bleker, overtreffende trap: bleekst 1 op een ongezonde manier wit: een bleek gezicht 2 flauwer van tint dan vroeger: bleek geworden inkt bl e ken bleekte, heeft gebleekt 1 wit laten worden door licht of chemische stoffen 1 bl ij ken bleek, is gebleken 1 duidelijk worden: uw onschuld zal daaruit blijken; iets laten blijken het te kennen geven 2 bl ij ken koppelwerkwoord; bleek, is gebleken 1 uiteindelijk zo zijn als genoemd wordt: hij bleek onschuldig te zijn; bij navraag bleek dat.
Opleiding tanden bleken Style Your Smile Beauty.
Lees hier veel gestelde vragen over tanden bleken. Naast de technische aspecten van het tanden bleken, is het ook belangrijk dat u zakelijk goed gefundeerd aan de slag gaat. Op dat gebied uit eigen ervaring wat belangrijk is om van Tanden Bleken een succes te maken.
Dit gebeurt er tijdens het bleken van je tanden Beautylab.nl.
Ook ik heb al vaak gekeken naar de mogelijkheden om mijn tanden te laten bleken maar tot nu toe durfde ik steeds niet. Als ik het al zou doen dan zou ik eerst mijn tandarts om advies vragen want mijn tanden en tandvlees reageren al snel gevoelig. 25 juni 2019 dinsdag, 25 juni 2019. Tip: ik heb mijn tanden gebleekt mbv de tandarts. Het is misschien iets goedkoper dan bij een kliniek, meer gedoe, maar zeker veel veiliger en minder pijnlijk. Bij een bleekkliniek gebruiken ze namelijk een super hoge concentratie peroxide, vandaar dat je slechts een korte behandeling nodig hebt. Mijn tanden: ik heb veel gaatjes, gevoelig glazuur en chronisch ontstoken tandvlees waar 2x per dag stokeren en paradontax als enige nog redelijk tegen helpen. Wat ik met de tandarts samen heb gedaan is het volgende: een bitje op maat besteld voor alleen de bovenste tanden, want mijn ondertanden zie je niet als ik lach, scheelt weer de helft van de prijs.

Contacteer ons