Op zoek naar daken?

daken
 
Type daken Rudy Meyvis BV.
Home / Daktimmerwerken / Type daken. Het type dak bepaalt mee de uitstraling van uw woning. E en traditioneel zadeldak met kepers, een spantendak, een noordboomdak, een constructie van oude balken in een open gebinte, we gaan geen uitdaging uit de weg.
Thebo Platte Daken Industriële vloerwerken uit Lommel, Limburg.
Thebo bestaat ruim 40 jaar en geldt als dé referentie op het vlak van platte daken en industriële werken. Erik en Jordy Theunissen vader en zoon namen het bedrijf in 2009 over en leggen zich naast de bestaande industriële activiteiten steeds meer toe op de particuliere woningbouw.
Hellende Daken Knauf Insulation. Search. Search. Search. Close search.
Een hellend dak bestaat uit gordingen waarop spanten om de 400 en 600 mm bevestigd worden en afgewerkt met tengellatten en dakpannen of leien. Aan de binnenzijde tussen de gordingen en/of spanten wordt isolatie aangebracht in een of meerdere lagen.
Veilige daken Triflex België.
Daarnaast dient op daken gebruik van open vuur bij het afdichten van onder andere detailaansluitingen te worden beperkt. Triflex biedt oplossingen om een veilig dak te creëren. Veiligheidscoating met antislip. Omdat steeds meer technische voorzieningen op daken worden geplaatst, komen ook steeds meer mensen op het dak.
Op de daken Schaarbeek.
Op de daken. Op de daken. Met 70 ha groene ruimte en bijna 5.000 laanbomen verspreid over het hele grondgebied is Schaarbeek een van de groenste gemeenten van het Brusselse gewest. En als we nu eens nog een stapje verder zouden gaan en ook de Schaarbeekse daken beplanten?
Renovatietechnieken voor platte daken met een afdichting. WTCB-Logo-POS-Q. BBRI-Logo-POS-Q. CSTC-Logo-POS-Q. WTB-Logo-POS-Q.
Voor de renovatie van een plat dak volstaat het niet om louter en alleen een nieuwe afdichtingslaag aan te brengen. De dakafdichter moet immers eerst de volledige dakopbouw onderzoeken op mogelijke probleempunten en hiervoor ook oplossingen voorstellen. Bovendien is het in de huidige energetische context ondenkbaar om een dak te renoveren zonder na te gaan of het wel voldoende thermisch geïsoleerd is.
Kunst op Leuvense daken moet ervoor zorgen dat de stad mooi in beeld komt tijdens het WK wielrennen VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
De stad Leuven wil goed in beeld komen tijdens de live-uitzendingen van het WK wielrennen eind september. Op enkele daken in de stad, zoals dat van het Museum M, komen kunstwerken die de aandacht moeten trekken van de televisiecamera in de helikopter.
Groen dak: een tuin op je schuur Milieu Centraal.
Op dakisolatie lees je hoe je een dak goed kunt isoleren. Groene daken isoleren geluid wel beter dan een dak met bitumen of EPDM en een ballastlaag. Ook kan een vegetatiedak de levensduur van de waterdichte lagen van een dak verlengen tot wel twintig jaar. Kosten en onderhoud groen dak. Een groen dak is niet goedkoop. De aanlegkosten variëren van 30 euro per m2 voor een sedumdak tot 120 euro per m2 voor een intensief begroeide daktuin prijspeil 2019. Een sedumdak heeft weinig onderhoud nodig.
Hellende daken Skydak BVBA.
Bijkomende werken geen enkel probleem. Isoleren, Platte daken, Hellende daken. Fantastisch" werk geleverd zowel voor plat dak als voor het hellend dak. Ook voor bijkomende zaken of vragen altijd berreikbaar geweest en snelle service." FamilieDe Potter teSint-Gillis-Waas. Isoleren, Hellende daken.

Contacteer ons