Meer resultaten voor opalescence tanden bleken

opalescence tanden bleken
 
Tanden bleken voor een mooie lach - Dental Clinics.
Wanneer u kiest voor een thuisbehandeling onder begeleiding van de tandarts of mondhygiënist, hangen de kosten van het tanden bleken af van de variant die u kiest. Neem contact op met uw praktijk voor meer informatie hierover. Inschrijven als patiënt. Inschrijven als patiënt. Dentist in the Netherlands: Dental Clinics. Tandartstarieven en facturatie. Spenen en duimzuigen. Voedingstips voor kinderen. Tandletsel bij kinderen. Kronen, inlays en bruggen. Kunstgebit en gebitsprotheses. Tandenknarsen en kaakklemmen. Mondzorg voor ouderen. Veiligheid en hygiëne. Missie en visie. Maatschappelijk project: Vietnam. Hoe het begon. Kiezen voor kwaliteit. Zij kozen voor Dental Clinics. Mijn eigen praktijk. Bij u in de buurt. Alles onder één dak. Hulp bij tandartsangst. Volg ons via.: 2022 Dental Clinics Nederland B.V. Tandarts Amersfoort Hogekwartier. Tandarts Amsterdam Reguliersgracht. Tandarts Bergschenhoek - Parkzoom. Tandarts Den Haag. Tandarts Enschede Stokhorst Breuch. Tandarts Grave Ravelijn. Tandarts Groningen De Ommelanden. Tandarts Harderwijk Tweelingstad.
Bleken - Tandartspraktijk Julianadorp.
Tanden worden dan geler. Deze intrinsieke verkleuring kan niet verwijderd worden door bijvoorbeeld het gebruik van een anti- tandsteentandpasta of gebitsreiniging door de preventie-assistent of mondhygiëniste.De meest gebruikte manier om uw tanden te bleken is met behulp van een bleeklepel en bleekgel. Deze bleekmethode wordt ook toegepast door Tandartspraktijk Julianadorp. In eerste instantie zal de tandarts uw mond onderzoeken om te beoordelen of uw mond en tandvlees gezond zijn. Daarna zal hij/zij een afdruk van uw gebit maken met behulp van een bitje en een pasta die hard wordt. Vanuit de afdruk worden bleeklepels gemaakt die precies om uw tanden passen.De mondzorgverlener zal u laten zien hoe u een klein beetje bleekgel in de bleeklepels aan moet brengen en hoe u de bleeklepels inbrengt. Daarna neemt u de gel en de bleeklepels mee naar huis en kunt u de behandeling thuis voortzetten. In overleg met de mondzorgverlener wordt bepaald hoe lang en hoe vaak u de bleeklepels draagt. Gedurende 24 uur na iedere behandeling zullen uw tanden zachter aanvoelen. Dit is tijdelijk.Tandartspraktijk Julianadorp maakt gebruik van de Opalescence bleeksystemen.
Bleken.
U kunt samen met ons stralende tanden in een natuurlijke, witte tint realiseren door Opalescence. Uw tanden worden bij ons voordelig en professioneel gebleekt. Vooraf adviseren wij uw tanden te laten reiningen. De werkzame stoffen van de tandenbleekmiddelen dringen in het glazuur en dentine en ontkleuren de tand van binnenuit. Door de ontkleuring krijgt de tand zijn natuurlijk witte kleur terug. Vaak kunnen uw tanden zelfs lichter worden dan ze oorspronkelijk ooit waren. Wij werken uitsluitend met materialen van de marktleider. Door toevoeging van fluoride wordt het tandglazuur sterker gemaakt. Uw tanden worden niet alleen witter, maar ook tegen cariës beschermt. Voor en na behandeling. Bleken to go.
Tanden bleken met waterstof peroxide of zonder peroxide Fleeck.com/NL.
Zo heb je geen last van gevoelige tanden of pijnlijk tandvlees. Wellicht bleek je je tanden met Opalescence; zij gebruiken een hoog gehalte aan peroxide. In een ander artikel meer over alternatieven voor tanden bleken met Opalescence. Tanden bleken met natriumperboraat.
Thuisbleken - Tandartspraktijk de Oversteek.
Omdat gevoeligheid van de tanden kan optreden is het raadzaam om in elk geval na een dag of nacht bleken minimaal éen etmaal niet te bleken. Dit geeft de tanden even rust en zal de gevoeligheid beperken tot een minimum.
Toegang tot Vinden geweigerd.
Toegang tot Vinden geweigerd. Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot. Neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt.
Productrecensie: Opalescence Niet voor thuisgebruik Tanden Bleken Advies.
Je bent hier: Home Tanden Bleken Producten Productrecensie: Opalescence Niet voor thuisgebruik. Productrecensie: Opalescence Niet voor thuisgebruik. Datum: februari 04, 2014 In: Tanden Bleken Producten reactie: 0. Opalescence is een begrip binnen de bleekwereld. Het Amerikaanse product van Ultradent is al jaren een speler op de tandenbleekmarkt.
Vraag en antwoord.
U kunt gewoon bleken en het resultaat zal beter zijn dan wanneer u niet bleekt. Kan ik mijn tanden bleken ook al heb ik een staaldraad aan de achterkant van mijn tanden? De staaldraad wordt niet beschadigd of beïnvloed door het tanden bleken.
Tanden bleken Mondzorg Nieuwegein.
Instructies voor het bleken. Het is belangrijk om gedurende 24-48 uur na de behandeling voedsel en drank te vermijden die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan o.a. koffie, thee, cola, rode wijn, fruitsap en vers fruit. Pers ongeveer tot van de Opalescence PF-gel uit de spuit in de lepel.

Contacteer ons