Op zoek naar tanden bleken bleeklepel?

tanden bleken bleeklepel
 
Vragen over bleken -.
Als een bleeklepel niet goed om uw tanden en kiezen past, kan het blekende middel waterstofperoxide op uw tandvlees terechtkomen. Dat kan pijn veroorzaken en schade aanrichten. Veel producten werken niet goed of bevatten te hoge concentraties peroxide. Als u uw tanden wilt bleken, doe dat dan altijd onder begeleiding van uw tandarts of mondhygiënist.
Bleken LEIDSEWEG TANDARTSEN Voorschoten. Aangesloten bij de KNMT.
Laat uw gebit controleren door uw tandarts of mondhygiënist voordat u besluit uw tanden te bleken. Laat de tandarts of mondhygiënist eerst je gebit beoordelen. Die moet vaststellen dat je tanden gezond en vrij van gaatjes zijn en je vullingen in orde.
Tanden bleken voor een mooie lach - Dental Clinics.
Sommige Dental Clinics praktijken gebruiken Cavex Bite White voor de bleekbehandeling. Tanden bleken kan vanaf 18 jaar. Ook jarenlange verkleuring door voedings- en geneesmiddelen is in één behandeling te verhelpen. Overleg met uw tandarts of uw gebit zich leent voor een Opalescencebehandeling. Thuis bleken of bleken door de tandarts. Afhankelijk van uw situatie bieden we u twee mogelijkheden voor het bleken van tanden.: Zelf tanden bleken onder begeleiding van de tandarts of mondhygiënist. Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij tandheelkundige professionals. U krijgt een wittere, stralendere glimlach met behulp van bleeklepels die door uw tandarts speciaal op maat worden gemaakt. Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is daarmee ideaal voor mensen die een bleekbehandeling willen die optimaal op hen is toegesneden. Na de eerste behandeling in de tandartspraktijk kunnen de bleeklepels van Opalescence gemakkelijk thuis worden gedragen. Tanden laten bleken door tandarts of mondhygiënist.
Bleken Tandartspraktijk S.F. Joubert Bolsward. Aangesloten bij de KNMT.
Tijdens de behandeling met de bleeklepel kunnen bepaalde etenswaren en dranken het resultaat nadelig beïnvloeden. Dus, waar is de verkleuring door ontstaan? Tijdens de bleekbehandeling is het gebruik van deze producten, evenals roken, af te raden. Hierdoor zal de duurzaamheid van het bleekresultaat verbeteren. Kan ik ook zelf mijn tanden bleken? In sommige winkels en vooral via internet kun je diverse bleekproducten kopen. De wet staat alleen zeer lage concentraties waterstofperoxide toe. Dit betekent dat je weinig effect van de behandeling mag verwachten. Wie hiervoor kiest, moet het ook doen zonder een deskundig advies of een behandeling voor jou wel de aangewezen oplossing is. Als je je tanden wilt bleken, doe dat dan altijd onder begeleiding van de tandarts of mondhygiënist. Welk resultaat zal het bleken opleveren? Het te bereiken bleekresultaat verschilt voor iedereen. De basiskleur van het tandbeen bepaalt voor een belangrijk deel het uiteindelijke resultaat. En die basiskleur is bij iedereen anders. Ook gebleekte tanden zullen, net als niet gebleekte tanden, op den duur verkleuren door veroudering. Dit proces gaat sneller als je rookt of de genoemde voedingsstoffen veel gebruikt. Je tandarts of mondhygiënist kan de kleur van jouw tanden vastleggen en laten zien welke verandering is opgetreden.
Bleken Tandartsenpraktijk Goedhart Baarn. Aangesloten bij de KNMT.
Je mondzorgverlener zal adviseren of bleken voor jou zinvol is en wat het resultaat zal zijn. Van de tandarts of mondhygiënist krjigt u de doorzichtige bleeklepel en de gel met de blekende werking mee naar huis. Bleken van binnenuit bij dode tanden.
Ook benieuwd hoe lang uw tanden wit blijven na het bleken?
Er zijn twee methoden voor het bleken van tanden: van binnenuit en van buitenaf. Bleken van binnenuit gebeurt alleen bij zogenaamde dode tanden. Bij een niet te ernstige verkleuring werkt bleken van buitenaf heel goed. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een bleeklepel en speciale bleekgel.
Bleken - Tandartspraktijk Mient - Den Haag. Aangesloten bij de KNMT.
Je mondzorgverlener zal adviseren of bleken voor jou zinvol is en wat het resultaat zal zijn. Van de tandarts of mondhygiënist krjigt u de doorzichtige bleeklepel en de gel met de blekende werking mee naar huis. Bleken van binnenuit bij 'dode' tanden.
Tanden bleken Aquarijn Tandartsen.
Hoe wordt er gebleekt? Er zijn verschillende methoden om te bleken. Levende tanden worden thuis gebleekt of bij de tandarts.: De tandarts maakt een afdruk van uw gebit. Vervolgens maakt de tandtechnicus de bleeklepel. De patiënt krijgt de bleeklepel en bleekvloeistof mee naar huis.
Bleken Tandartsenpraktijk Genders Landgraaf. Aangesloten bij de KNMT.
Vullingen, kronen en bruggen kleuren niet mee en kunnen na het bleken op een storende manier zichtbaar worden. Je mondzorgverlener zal adviseren of bleken voor jou zinvol is en wat het resultaat zal zijn. Van de tandarts of mondhygiënist krjigt u de doorzichtige bleeklepel en de gel met de blekende werking mee naar huis. Bleken van binnenuit bij dode tanden.

Contacteer ons